קרן כליפה מונתה למנכ"לית G City, חיים כצמן ימונה ליו"ר הדירקטוריון
כך הודיע הבוקר (ב') דירקטוריון החברה. כליפה, המשמשת כיום כמשנה למנכ"ל ומנכ"לית פעילות הקבוצה בישראל, צפויה להיכנס לתפקיד בינואר 2027. כצמן, מייסד החברה שכיהן כמנכ"ל בתשע השנים האחרונות, יעבור לתפקיד יו"ר הדירקטוריון
קרן כליפה (ויקטור לוי)כל החדשות והעדכונים של מרכז הנדל"ן גם ב-WhatsApp >>
דירקטוריון G City הודיע היום (ב') על מינויה של קרן כליפה למנכ"לית החברה. במקביל, חיים כצמן, מייסד הקבוצה ומי שכיהן כמנכ"ל החברה בתשע השנים האחרונות, יעבור לכהן כיו"ר דירקטוריון החברה. המינוי של כליפה ייכנס לתוקף בסיום הסכם ההעסקה של כצמן כמנכ״ל בינואר 2027, או קודם לכן בהסכמת הצדדים.
כליפה מכהנת מאז יולי 2023 כמשנה למנכ"ל G City ומנכ"לית פעילות הקבוצה בישראל. טרם הצטרפותה ל- G City שימשה במשך שבע שנים כסמנכ"לית הנכסים של קבוצת הראל ביטוח, שם ניהלה נדל"ן בישראל ובחו"ל בהיקף של כ-15 מיליארד שקל והובילה פרוייקטי פיתוח בתחומי המשרדים והמסחר. היא בעלת תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים עם התמחות במימון מאוניברסיטת בן גוריון.
בהודעת החברה נמסר כי "בשלוש השנים האחרונות הייתה חלק מצוות ההנהלה שהוביל את התוכנית האסטרטגית של הקבוצה, ובמסגרת זו הייתה מעורבת באופן ישיר בשורה של מהלכים מרכזיים, בהם מימוש נכסים בהיקפים משמעותיים, הכנסת שותפים אסטרטגיים לנכסי ליבה, חיזוק מבנה ההון של הקבוצה והמשך מיקוד הפעילות בשווקי הליבה. לצד אחריותה על פעילות החברה בישראל, היא מעורבת באופן שוטף בפעילות הקבוצה באירופה ומשמשת כדירקטורית פעילה בסיטיקון וב-G אירופה. בתפקידיה אלה רכשה היכרות מעמיקה עם כלל פעילויות הקבוצה, נכסיה, הנהלותיה ושווקי הפעילות שלה בארץ ובעולם".
G City היא קבוצת נדל"ן גלובלית העוסקת ברכישה, השבחה , פיתוח וניהול של נדל"ן מניב לשימושים מעורבים, לרבות מסחר, משרדים ומגורים, באזורים אורבניים צפופי אוכלוסין בערים מרכזיות בישראל, צפון ומרכז אירופה, צפון אמריקה וברזיל. נכון לסיכום דוחות הרבעון הראשון לשנת 2026, הקבוצה מחזיקה ומנהלת 85 נכסים המשתרעים על שטח בנוי להשכרה של כ-1.7 מיליון מ"ר בשווי של כ-29 מיליארד שקל.
חיים כצמן מסר כי "לאחר כעשור בתפקיד מנכ"ל G City אני עושה את המעבר לתפקיד יו"ר הדירקטוריון בביטחון מלא בעתידה של החברה. מינויה של קרן הוא מהלך טבעי ומתבקש עבור הקבוצה. בשלוש השנים האחרונות היא הייתה שותפה מלאה להובלת החברה והייתה מעורבת באופן ישיר בעיצוב ויישום האסטרטגיה שלנו. קרן הוכיחה פעם אחר פעם יכולות ניהול, הובלה וביצוע יוצאות דופן, והיא האדם הנכון להוביל את G City בשלב הבא של דרכה. אני משוכנע כי יחד עם הנהלת הקבוצה החזקה והמנוסה בארץ וברחבי העולם, היא תמשיך לחזק את מעמדה של החברה, לקדם את יעדיה העסקיים ולהוביל אותה להמשך צמיחה והצלחה. בתפקידי כיו"ר, אמשיך לעבוד לצידה יחד עם הנהלת הקבוצה בשנים הבאות".
קרן כליפה אמרה: "אני נרגשת לקבל את האחריות להוביל את G City בשלב הבא של דרכה. בשנים האחרונות זכיתי לעבוד לצד חיים כצמן וצוות הנהלה מקצועי, מנוסה ומחויב, שהוביל יחד מהלכים משמעותיים לחיזוק הקבוצה ולמיקודה בנכסי הליבה ובשווקים שבהם יש לנו יתרון תחרותי ברור. אני נכנסת לתפקיד מתוך היכרות עמוקה עם פעילות החברה, אנשיה ויעדיה, ובטוחה כי יחד עם הנהלת הקבוצה ועובדיה נמשיך לפעול בנחישות, להרחיב את פעילותנו, להשביח את נכסינו ולייצר צמיחה ארוכת טווח וערך משמעותי לבעלי המניות, לשותפים וללקוחות שלנו".
כל יום בשעה 17:00- חמש הכתבות החשובות ביותר בתחום הנדל"ן מכל האתרים אצלכם בנייד!
לחצו כאן להצטרפות לתקציר המנהלים של מרכז הנדל"ן!
לחצו כאן להצטרפות לתקציר המנהלים של מרכז הנדל"ן!





תגובות